pkt kinkkua
2 prk kermaviiliä
1 rkl sinappia
suolaa
Kurkkutäyte:
1prk smetanaa
1 prk kermaviiliä
1 suolakurkku kuutioina
persiljaa silputtuna
suolaa
Laita täytteet leipäsiivujen väliin. Kelmuta koko komeus ja anna olla jääkaapissa mieluiten yön yli. Seuraavana päivänä kanttaa reunat (= Leikkaa siis tasaisiksi) ja koristele. Kakun päällä on hyvä olla pieni paino ollessaan jääkaapissa.
Koristelu:
Päällystin kakun maustamattomalla tuorejuustolla. Reunapursotukset tein chili-paprika tuorejuustolla. Tuli aika kiva, kun sai kakkuun näin vähän väriä. Pintaan laiteltiin sitten ohuenohuita kinkkusiivuja, siemenettömiä viinirypäleitä ja sitruunaa sekä reunoille vähän lisää persiljaa.
Kommentit