...olen virkee ja iloinen,, aloin pestä ikkunoita ulkoapäin, pyyhin pois kaikki siitepölyt, kopistelin terassin matot ja raaputin putipuhtaaksi jokaisen sopen ja laatan raon, samoin etupihalta,,

nyt on mieleni nii'in iloinen, sillä jos sattuu vielä pistäymään kesä vierahia, jotka ovat minun luokseni aina tervetulleita,,  

pikku-ipanat ovat käyneet ja menneet jo pois paikkakunnalta,, maanantaina kävi stadin mummutettava, pitkä komee mies ja poitsu, sekä miniä..

 huomenissa olisi vuorossa sisätilojen siivous ja pitäisi sitten paistaa jotain makeaa, ihan vaikka itelle, tai vieraan varoiksi, kuinka vaan, samallahan sekin onnistuu..

 nyt taijan lepäillä päivä syömmen ja sitten meen kampaajalle puolkolme,,, sain ajan vaikka eilen ykx kax honasin, että täytyy tehä jotain hairillekkin,,   sillä onhan lauantaina isän jälkeläisten yhteistapaaminen entisessä kodissamme,,, veli pojan poika sinne sen on järjestänyt..

On se ihanaa, kun on yx kax oikein kiva olo ja tuntuu jaksavan uurastaa,, eilen vielä tuntui siltä että en jaksa ja koko huussolli on rempallaan,  sillä mie teen kaikki työt yhtä mittaa, kun vain alan jaksaa, niin innostusta riittää..

Kova hierotus vie ensin kaikki mehut, mutta kun lepäilee, niin sitten alakaa jo päiväkin paistaa tähän rytökasaan,,,

1-risto%20ja%20p%C3%A4ivi%20007-normal.j