Jerusalem, Jerusalem! Sinä tapat profeetat ja kivität ne, jotka on lähetetty sinun luoksesi. Miten monesti olenkaan tahtonut koota lapsesi, niin kuin kanaemo kokoaa poikaset siipiensä suojaan! Mutta te ette tahtoneet tulla.

Matt. 23:37 Jeesus olisi tahtonut koota Jerusalemin asukkaat suojiinsa, niin kuin kanaemo kutsuu poikasensa siipiensä alle, mutta nämä eivät siihen taipuneet. Haukan nähdessään kanaemo kutsuu poikasensa turviinsa.

Sielunvihollisen ahdistaessa Jeesus kutsuu haavoitettujen käsiensä suojaan. Uteliaat ja itseensä luottavat kananpojat ovat helppoja saaliita pedoille. Kristitynkään ei pidä koskaan lähteä pois Jeesuksen läheltä, kuuloetäisyydeltä, ei minkään syyn tai synnin tähden.

Lempeästi ja lujasti pidämme Jumalan lupausten sanasta kiinni. Me elämme siitä, sitä me hengitämme. Me ripustaudumme siihen, asettumatta kenenkään yläpuolelle tai ketään toista tuomitsematta. Iloisesti suosittelemme kaikille Jumalan sanaa. Sana tuomitsee, mutta tekee myös vapaaksi. Me vain pidämme sitä tarjolla, toimien paineetta ja iloisesti Jumalan sanan eteenpäin viejänä.