Tämän jälkeen näin suuren kansanjoukon, niin suuren, ettei kukaan kyennyt sitä laskemaan. Siinä oli ihmisiä kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista, ja he puhuivat kaikkia kieliä.

Ilm. 7:9 Kristittyjä on kutsuttu Jumalan vaeltavaksi kansaksi. Sitä me olemme: jokainen meistä on matkalla kotiin, mutta ei ole vielä perillä. Matkaamme voisi kuvata sanoilla: jo nyt – ei vielä. Jo nyt meille kuuluvat Jeesuksen ristin työn tähden taivaan aarteet, vaikka meillä ei vielä olisikaan paljoa mitään havaittavaa rikkautta. Rikkautemme ei ole näkyvää, mutta se on pysyvää.

Sillä Jumalan lupausta taivaasta ei voi kukaan meiltä viedä, eikä sitä voi kukaan meiltä kieltää, koska lupauksen antaja on taivaan ja maan Luoja. Jumalan sanan lupaukset ovat varmempia kuin mikään tässä maailmassa, ja siksi me iloitsemme tulevasta taivaasta jo nyt – vaikka emme ole siellä ihan vielä. Jumalan lapset kaikista maista ja heimoista ovat kerran yhdessä Jumalan valtaistuimen edessä ja kaikkia meitä varten luodaan uudet taivaat ja uusi maa. Silloin se, mitä olemme koskaan elämässämme kaivanneet, odottaneet, rukoilleet tai toivoneet, tulee olemaan omaamme.