He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt. Apt. 26:18

Kukaan ei jaksa elää kauaa vaatimusten sävyttämästä evankeliumista, joka ei ole oikeastaan evankeliumia ollenkaan. Jos siis kaipaat levollista uskoa, katso ristiin, älä omaan sydämeesi. Katso Jeesukseen, älä omiin kokemuksiisi. Katso Jumalan Karitsaan, joka otti pois maailman synnit. Kun katsot, olet turvassa. Se on jo pelastavaa uskoa, taivaasta saatua, Pyhän Hengen lahjaa. Pietari opetti aivan samaa kuin Paavali: ”Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi” (Apt. 10:43).

Ei siis omasta voimasta, vaan hänen nimensä voimasta. Johannes jatkaa: ”Minä kirjoitan teille, lapsukaiset, sillä synnit ovat teille anteeksi annetut hänen nimensä tähden” (1 Joh. 2:12).

Jeesuksen nimen tähden synnit ovat anteeksi annetut, sinunkin syntisi. Kaikki on sovitettu, saat elää nyt Jumalan lapsena iloisesti ja rohkeasti. Saat tarttua näihin varmoihin sanan lupauksiin. Ne ovat Jumalan sanat sinulle tässä ja nyt.